Η προπαραγγελία των προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον είναι μια διεθνής πρακτική ώστε ο πελάτης να εξασφαλίσει ότι θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί αυτό που τον ενδιαφέρει.

Στο eshop μας θα βρείτε πληθώρα προϊόντων διαθέσιμων για προπαραγγελία αλλά αυτά είναι μικρό μέρος από τα προϊόντα που έχουμε την δυνατόττητα να σας φέρουμε. Αν δεν βρείτε στο eshop μας αυτό που ψάχνετε, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε κι εμείς θα σας ενημερώσουμε για την τιμή, την διαθεσιμότητα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Η προπαραγγελία αποτελεί δέσμευση για εμάς και από το 2009 μέχρι σήμερα έχουμε ικανοποιήσει το 99% των προπαραγγελιών ακόμα και για τα προϊόντα που αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα στη διανομή τους σε παγκόσμια κλίμακα.

Πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε για την πολιτική μας σε σχέση με τις προπαραγγελίες:

- Με την προπαραγγελία σας εξασφαλίζετε τα διατειθέμενα προϊόντα σε έκπτωση σε σχέση με την τιμή που θα έχουν όταν θα είναι διαθέσιμα.

- Οι προπαραγγελίες δεν είναι δεσμευτικές για τον πελάτη. Μπορούν να ακυρωθούν οποτεδήποτε.

- Η προπληρωμή των προπαραγγελιών δεν είναι απαραίτητη αλλά οι προπληρωμένες παραγγελίες είναι οι πρώτες που θα εξυπηρετηθούν.

- Η εξυπηρέτηση των μη πληρωμένων προπαραγγελιών γίνεται με γνώμονα την χρονολογική σειρά των παραγγελιών σε συνάρτηση με το ιστορικό παραγγελιών του εκάστοτε πελάτη (πλήθος παραγγελιών, συχνότητα παραγγελιών, ακυρώσεις κλπ). Διατηρούμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τη σειρά εξυπηρέτησης των προπαραγγελιών αλλά και την υποχρέωση να τις εξυπηρετήσουμε όλες στο απόλυτο.

- Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι ενδεικτικές και βασίζονται στις πληροφορίες των προμηθευτών μας. Μπορεί να αλλάξουν οποτεδήποτε. Προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια.

- Όταν παραλάβουμε το προϊόν της προπαραγελίας σας θα σας ενημερώσουμε ώστε να έρθετε να το παραλάβετε (εντός 5 ημερών) ή να σας το αποστείλουμε. Δεν αποστέλονται παραγγελίες χωρίς την προηγούμενη επιβεβαίωση μέσω email ότι επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελίας σας.

- Κάθε προϊόν που παραλαμβάνουμε θα πρέπει να πληρωθεί ή να αποσταλεί. Δεν είναι δυνατή η κράτησή του για να συνδυαστεί η αποστολή του με έτερο προϊόν που αναμένεται σε διαφορετική ημερομηνία για αυτό και δεν ειναι δυνατή η ταυτόχρονη παραγγελία των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων μαζί με προϊόντα σε προπαραγγελία.